Hjørnesofa

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Vi tager imod store som små opgaver

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder. Vi tager imod store som små opgaver. Finder du ikke lige netop den service, som du søger, beskrevet her, er du stadig meget velkommen til at kontakte os.

Vi prøver altid at finde en god løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores samarbejde.

Se vores udvalg

Thanos hjørnesofa

Thanos hjørnesofa med open-end kommer i smukt fløjlstof. Med sin flotte afslutning bagpå er Thanos sofaen aldeles velegnet til at sætte frit i rummet. Sofaen har en lav ramme med fyldige sæder og ryghynder i skum af høj kvalitet og er dermed skabt med en fantastisk behagelig siddekomfort. Sofaen kan både højre- og venstrevendes, og fås i forskellige stof- og lædertyper. Her er den vist i fløjl stoffet Wave.

Thanos er et modulsystem, der nemt samles med krokodillenæb. Det betyder, at du let kan ændre din sofa ved at flytte rundt på modulerne og kombinere dem på nye, spændende måder, der passer ind hjemme hos dig. Ved køb af en Thanos sofa får du inkluderet én løs armpude pr. arm.

Mål: B315 x D107 x H86 x SH45 cm.

London Hjørnesofa

London Hjørnesofa med open-end fra Top-line er en flot sofa med mange gode siddepladser til hele familien. London er et af vores mest solgte byggesystemer, og du bestemmer selv, hvordan den skal sammensættes. Sofaen har formstabilt skum i de vendbare sæder og ryghynder. Sofaens ben giver et flot og let udtryk.

Sofaen fås i flere forskellige stof- og læder typer i mange smukke nuancer. Denne sofa er betrukket med semianilin læder, der er en mere eksklusiv læder, hvor blødheden er bevaret på trods af overfladebehandlingen. Her er opstillingen med 3 mindre sæder, men fås også i en model med 2 store sæder.

Komforten i London Hjørnesofaen er uovertruffen, takket været skum i både sæde og ryg. Dette skum sikrer, at sofaen tilpasser sig din krop og giver optimal støtte.

Den solide konstruktion og de stærke materialer garanterer, at London Hjørnesofa med open-end er bygget til at holde i mange år. Du kan vælge, om du ønsker open-end delen til højre (højrevendt) eller venstre (venstrevendt) – set forfra.

Mål: B300 x D217 x H86 x SH47 cm.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag på telefon (+45) 64 81 14 57 eller email dgk-mobler@hjemmehos.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.