Om os

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Hvem er vi?

Kom og få en unik møbeloplevelse i vores 3.000 m2 store møbeludstilling i Den gamle Købmandsgård fra år 1710 – en oplevelse i sig selv!

Den gamle Købmandsgård er en to-etagers anselig bindingsværksbygning, der strækker sig fra Teglgårdsvej til Sankt Annagade. Dens ældste 22 fag mod nord er fra Renæssancen, mens den sydlige ende og længen mod Sankt Annagade er yngre. Det udkragede andet stokværk bæres af knægte med volutmotiv. Facaden brydes af en malerisk lille karnap med hjelmformet tag. Endvidere er der Louis 16. udsmykninger af en lokal á la greque-snedker.

Købmandsgården indeholder nu en møbelforretning. Bygningens tage blev beskadiget af en brand i 2007, men er nu genopbygget.

Anders Madsen – Indehaver, udtaler

”Hos Den Gamle Købmandsgård får du god service af vores faguddannet personale. Vores udgangspunkt og fokus, er altid dig som kunde og hvad du ønsker hjemme hos dig. Gå på opdagelse og bliv inspireret i vores 3.000 m2 store møbeludstilling. Du får altid fuld service, fra du besøger vores udstilling, til møblerne står som de skal hjemme hos dig.

Vi er en del af Hjemme Hos, et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Blandt andet derfor kan vi præsentere et bredt udvalg af klassiske og moderne møbler til alle husets rum fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf mange danske – så du kan finde præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

Jeg glæder mig til at se dig i Fyns ældste og smukkeste bolighus.

Vh

Anders Madsen – Indehaver af Den gamle Købmandsgård

Vores medarbejdere

Find kontaktoplysninger på vores medarbejdere her.

Anders Madsen

Mark Skov Dahlstrøm

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag på telefon (+45) 64 81 14 57 eller email dgk-mobler@hjemmehos.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.