Spiseborde

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Vi tager imod store som små opgaver

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder. Vi tager imod store som små opgaver. Finder du ikke lige netop den service, som du søger, beskrevet her, er du stadig meget velkommen til at kontakte os.

Vi prøver altid at finde en god løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores samarbejde.

Se vores udvalg

Navis bord

Navis bordet fra det danske PBJ er et lækkert og stilrent bord. Bordet er udført i en bådform der giver bordet en lethed, men stor praktikalitet. Navis bordet kommer altid med hollandsk udtræk.

Bordet kan udføres i mange størrelser, farver og overfladebehandlinger.

Bordet er her vist i Eg/Hvidlak.

Mål: 153/203/253 x 87 x 75 cm.

Malli Spisebord

Det moderne Malli spisebord fra PBJ Designhouse kommer med udelt bordplade og moderne shakerstel. Det rektangulære bord rummer som udgangspunkt plads til 10 personer, men kan udvides med tillægsplader. Der medfølger integreret magasin til opbevaring af tillægsplader i hver ende. Placeringen af benene gør det nemt at optimere pladsen til stole omkring bordet.

Bordet kan udføres i fleres størrelser, træsorter og overfladebehandlinger.

Bordet er her vist i Eg/Hvidlak.

Mål: 240 x 95 x 75 cm.

Tonus spisestol

Tonus spisebordsstol fra PBJ Furniture er en solid træstol med polstret sæde og ryg for ekstra god komfort. Stolen er lavet i et elegant og klassisk design af René Hougaard og kommer i flere varianter. Stolen kan fås i mange andre polstringer og farver. Kontakt os for mere information om dette.

Stolen er her udført i Eg/Hvidlak med Devide stof.

Mål: H80 x B55 x D53 x SH46 cm.

Casø 121 Spisebord

CASØ 121 spisebordet fremstår i et let og moderne design, der læner sig op af 1950’ernes populære retrostil. De let skrånende ben og den fine overflade giver et fint udtryk og gør dette spisebord til en absolut klassiker.

CASØ 121 er, ligesom storesøster CASØ 120, udstyret med butterfly tillægsplade, som er let at slå ud og derved øge pladsen omkring bordet.

Mål: 150/205 x 85 x 75 cm.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag på telefon (+45) 64 81 14 57 eller email dgk-mobler@hjemmehos.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.