Vitriner

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Vi tager imod store som små opgaver

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder. Vi tager imod store som små opgaver. Finder du ikke lige netop den service, som du søger, beskrevet her, er du stadig meget velkommen til at kontakte os.

Vi prøver altid at finde en god løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores samarbejde.

Se vores udvalg

2053 Vitrine

2053 vitrineskabet er et nydeligt højskabsmodul fra KLIM, der har gode opbevaringsmuligheder. Da den er et halvt skab og halvt vitrine-arrangement, har du rig mulighed for at indrette den med det smukke tilbehør i glasset og det praktiske i skabet. Som vist på billedet, kan du med fordel vælge at få monteret LED-lys bag glasdørene – det giver en hyggelig atmosfære. Skænken har skjulte indfræsede greb og soft-luk låger.

Vist model i Eg/Hvidolie inkl. lys.

Mål: 100 x 208 x 40 cm.

Malli Vitrine uden lys

Malli vitrine fra PBJ er her i samme stil som resten af Malli serien udført elegant og smart med 2 høje glaslåger og 2 hemmelige rum i siderne. Vitrinen kan udføres i flere størrelser, overfladebehandlinger og træsorter.

Lys kan tilkøbes mod merpris.

Vitrinen er her vist i Eg/Hvidlak.

Mål: 139 x 46 x 116 cm.

Casø 120 Vitrine

I CASØ 120 vitrinen finder du samme grad at detaljer og fint design, som i resten af CASØ 120 serien. Også her er inspiration til designet hentet i 1950’ernes retro-stil.

Vitrinen er udarbejdet i fineret eg med to massive rammelåger og massive egetræs ben. Øverst i vitrinen gemmer de to store rammelåger med glas på i alt fire justerbare glashylder. Nederst er der to træ låger med to justerbare træhylder bag. Alle låger er skydelåger med små håndtag.

Mål: 115 x 185 x 45 cm.

Casø 230 Vitrine

CASØ 230 vitrinen er, ligesom resten af 230 serien, designet af den spanske designduo OrtegaGuijarro i samarbejde med CASØ Furniture.

Der er tænkt på detaljerne og funktionaliteten i dette smukke vitrineskab, der med sine glassider tilfører en lethed over møblet.

Bag lågerne, der enten kan være i sildeben eller tremmer, finder du træhylder.

Mål: 100 x 180 x 45 cm.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag på telefon (+45) 64 81 14 57 eller email dgk-mobler@hjemmehos.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.